İndirdik.com İş Ortaklığı Programı Nasıl?


   GittiGidiyor'un yatırım yaptığı bendeistiyorum.com , büyük bir değişime gitmiş ve indirdik.com olarak yoluna devam etme kararı almıştı.  Bir süre sonra iş ortaklığı sistemini kullanıcılara açan indirdik.com 'un kazanç sisteminin, iş ortakları için benzer hizmetlerden daha karlı olduğu söyleniyor. Bu yazıda, "neden indirdik.com u seçmemeniz gerektiğini" açıklayacağım.

   İlk olarak, sistem tıklama başına en az 5 kuruş kazanacağınızı bir kaç kez, açık açık dile getiriyor. Ancak tıklama başı kazancınız 1 kuruşa kadar inebiliyor ve bu konuda yapabileceğiniz hiç bir şey yok. Yani GittiGidiyor un iş ortaklığı programı bile, bu açıdan çok daha karlı.

  İkincisi, indirdik.com belli bir sistem oturtabilmiş gibi görünmüyor. Hatta belli bir sistem oturtabilecek gibi de görünmüyor. Bir gün bir yenilik ekleyip, öbür gün kaldırabilirler ve bunu size sadece haber verirler. Bir gün "facebook sayfaları üzerinden kazanç sağlamaktan vazgeçtik, birikenleri de ödemeyeceğiz" deseler itiraz ettiğinizle kalırsınız.En azından benim edindiğim izlenim bu.

  Üçüncü olarak da şunu söyleyebilirim ki hangi sitenizin veya hangi reklam alanının size daha çok kazandırdığını öğrenmenizin, indirdik.com tarafından sağlanan hiç bir yolu yok. İstatistik olarak görebilecekleriniz şunlarla sınırlı:

-Bir günde veya toplamda reklamlarınız kaç kere görüntülendi.
-Bir günde veya toplamda kaç reklama tıklandı.
-Bir günde veya toplamda kaç ziyaretçiniz sipariş verdi.
-Bir günde veya toplamda kaç ziyaretçiniz üye oldu.
-Ne kadar kazandınız

  Bunların dışında, eklediğiniz siteleri kaldıramıyorsunuz. İş ortaklığı programından çıkamıyor, hesabınızı silemiyorsunuz. Ya da belki de silebiliyorsunuzdur, ama aff moderatörlerinden birinin e-posta adresini tesadüfen bulup onlarca yardım e-postası yollayarak.


  Geldik en önemli eksikliğine: İndirdik.com İş Ortaklığı Programında destek yok! Yardım yok! 50TLyi geçmediyseniz herhangi bir byte kırıntısı kadar bile iletişim kuramıyorsunuz. 50TLyi geçtiğinizde de anca ödeme talebinde bulunabiliyorsunuz, ki hakkınız olanı almanızı sağlamak dışında, iletişimin böylesi size ne katar bilemem.

  Aslında sipariş vermeyecekseniz bile, sıradan bir indirdik.com üyeliği alıyorsunuz. Destek bileti midir, artık her ne haltsa ondan oluşturup sorununuzu belirtiyorsunuz ve ancak bu şekilde, şöyle de olsa bir cevap alabiliyorsunuz:

İş ortaklığı sistemimiz ile ilgili tüm soru ve sorunlarınızı isortakligi@indirdik.com adresine yazmanızı rica ederiz. İlgili departmanımız tarafınıza yardımcı olacaktır.

İyi günler dileriz.

  Bu şekilde, sisteme dahil bir insanla iletişim kurmuş oluyorsunuz. İşin komik yanı, bahsedilen bu isortakligi@indirdik.com adresine yolladığınız e-postalara cevap alamamanız. Tam 4 kere e-posta yollayarak yardım veya bilgi istememe rağmen cevap alamamamın şahsıma yönelik bir kayıtsızlık olduğunu sanmıyorum, bence bu genel bir durum.

  Belki de, müşterileri ve iş ortakları dahil kimseyle iletişim kurmaya kurmaya, türkçe kavramların karşılıklarını unutmuşlardır ve aslında tam tersini söylemek isterken, "İlgili departmanımız tarafınıza yardımcı olacaktır." şeklinde bir cümle kurmuşlardır, olamaz mı?


  Ancak benim edindiğim izlenim kötü diye, herkesin aynı deneyimi yaşayacağını varsaymak doğru olmaz. Ben kötü bir hizmet aldım diye, herkes kötü bir hizmet alıyor diyemeyiz. İndirdik.com iş ortaklığı programına üye olan herkese aynı şekilde davranılmıyor olabilir. Belki bazılarına ayrıcalık veriliyordur. Bazıları kayırılırken, bazılarının tıklama oranları düşürülüyordur. Bazılarının üzerine titrenirken, bazılarının attığı mailler umursanmıyordur. Olamaz mı?



Sonraki

2 yorum:

KADİR dedi ki...

Bence olamaz çünkü sana yanlış bir şey yapıldıysa eminim ki aynı yanlış birçok insana yapılmıştır.
Ayrıca www.xticaret.com adlı bir şirket var (iş ortaklığı ve satış ortaklığı arasında ne fark var bilmiyorum) harika bi site eğitimlerini falan araştırdım öğrendim tabiki kendi tabirlerine göre mükemmeller:=) senin sitene tıkladıktan sonra x ticaretten bir ürün aldığı zaman müşteri o üründen %70-%30 arası para kazanıyormuşsun(bu nasıl oluyor ben de anlamadım yani senin sitenden anlara nasıl yönlendirildiğini) ayrıca harika bi site kurmak için sana sonsuz destek veriyorlar tabi onlardan bir de kitab alıyorsun site kurmak için. bu şirkete katılmak için ayrıca 35 tl ödüyorsun siten varsa site kurmana zaten gerek yok. yorun yapan herkez çok memnun öve öve bitiremiyorlar,ama bence hepsi palavra

Web tasarım dedi ki...

bol şans herkese

Yorum Yap

Yorumlar

Şunlar da ilginizi çekebilir:

Ara

Reklam